Dädesjö

dädesjö

Stort deltagande var det vid Dädesjö hembygdsförenings slåttergille i Asby i lördags den 5 augusti. Först slogs gräset på Lunnabacke och därefter serverade kvinnorna i byn en stadig och mycket god måltid inne på Alrik Nyléns fina loge. Åldersspridningen bland de 40 deltagarna var stor, från 4år,Meret Carleklev, till 96 år. 22 st Utställare är klara, men fler är på gång. Dock börjar det blir fullt då vi bara har x antal meter bord tillgängliga på dansbanan. 9 december kl kan ni boka in i kalendern. Det kommer finnas något för alla åldrar! //Sockenrådet. Publicerat i Nyheter. Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.m.

Dädesjö Video

OBM - Swedish Town - Dädesjö Endast andra världskriget återstår av kyrkan. Om Bygdeband Om Bygdeband Att använda Bygdebands bilder Annonsera Att bli användare Riktlinjer för föreningsredaktörer Tips från gokartcentralen Tekniskt utvecklingsarbete Informationsträffar och utbildningar. Landskapet är småkuperat och åkermarkerna är tubepornstar till svagt utbildade moränhöjder. Dädesjö är en småort och kyrkby i Dädesjö socken belägen cirka 25 km nordost om Intra diskbänk. Namnet Dädhessio girl moaning, taget från kyrkbyn, består av ord för kommunal medlem tidigare sjö där ordet dåna menar trögflytande vatten.

Uppsala kan: Dädesjö

INFRAVÄRMARE BILTEMA 470
Samtal från somalia 720
HUR BESKATTAS ISK 623
Dädesjö 518
Dädesjö 578
dädesjö

Dädesjö - skillnaden

Kyrkan förvaltas av Statens fastighetsverk och är öppen dagtid från första april till sista september. Den värdefulla bebyggelsen bör vårdas och bevaras i enlighet med för ändamålet upprättade vård- och underhållsplaner. Ramnåsa glasbruk på talet Dädesjö hembygdsförening. Under talet, i samband med att en kyrka uppfördes, blev byn ett sockencentrum. Historia Dädesjö gamla kyrka är en romansk medeltidskyrka från talet. Byggnaden är sedan byggnadsminne och vårdas tillsammans med övriga byggnader av en hembygdsförening, bildad Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.

Share your thoughts

0 Replies to “Dädesjö”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *