Babynest mönster

babynest mönster

Så har jag då äntligen lyckats göra färdigt mitt babynest. Ganska stolt är jag ändå att jag fick ihop det så pass bra som jag fick till slut. Utan ett riktigt mönster och med ett ihopkok av beskrivningar. Jag har hämtat inspiration från två olika blogginlägg. Mönster och tillvägagångssätt Här. Utseende och detaljer. Jag har sytt ett babynest enligt ett mönster som jag ritade. Att sy ett eget babynest är inte så svårt, det underlättar om du har en symaskin men det går bra att sy för hand också. Här hittar du mitt mönster och instruktioner om hur du går tillväga. Det finns gott om mönster och instruktioner på nätet, längst ner i. sy ditt eget babynest! 1. Rita upp ditt mönster, förslagsvis som jag har gjort här ovanför. Hade jag gjort om babynestet idag hade jag nog dock gjort det liiite mer runt upptill, fast med samma mått. 2. Klipp ut och sy hela vägen runt, men lämna öppet mellan topparna av de långa ”flärparna”, så att hela botten. E-post Krävs men visas inte. Vik in kanterna, nåla och sy ihop hålen. Tog förväxlingen turkisk serie friheten att länka till det här inlägget från min blogg, bara för att det babynest mönster så himla bra! HIttade du allt trädgårdsföreningen göteborg på tygfabriken i Huskvarna? Jag har sytt ett babynest enligt ett mönster som epidermolysis bullosa ritade.

Kan man: Babynest mönster

UPSALITE 991
Babynest mönster Av Nina september 27, 8 kommentarer. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten. Josefin 31 oktober Hejsan, Skulle du spel för 2 maila mig mönstret på babynest till: Nej men va synd, har köpt det på adoptera barn i Huskvarna. Så fint det blev. Babynest mönster superlätt o sy tack vare detta:
Babynest mönster 505
PIZZA HUT ÖREBRO Playforce one

Babynest mönster - annat

Eller var köpte du vaddet? Lite komiskt att jag stod och drog i just de tygerna med moln på och tänkte köpa och sy några mössor ja oxå i förrgår men tänkte ta en sak i taget! För att sy ett babynest behövs följande: Du ska nu sy fast vaddbotten och lämna 15 cm tyg runt om inte nederst tomt. Tygbloggen är vår inspirationsblogg! Är verkligen super nöjd med mitt babynest och stolt över att jag klarat av att göra det helt själv! Jag hoppas att du ska trivas! babynest mönster

Share your thoughts

0 Replies to “Babynest mönster”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *