Kd riksting

kd riksting

”Ingen kändis har någonsin lyckats lyfta partiet”. Opinion Kristdemokraternas riksting i helgen är temat på flera ledarsidor i dag. Aftonbladets Eva Franchell konstaterar att partiet “röstade bort dugliga Emma Henriksson till förmån för en äldre man”. Hon syftar på Lars Adaktusson, som knep posten som KD:s andre vice. Då blir inte nationsgränserna så förfärligt höga som högerpopulisterna vill. En av de frågor som ska diskuteras på KD:s riksting i helgen är just migrationspolitiken. Under en längre tid har det förts en debatt där många krävt att partiledningen måste ha en mjukare framtoning i frågan. Alf Svensson ser gärna. KD:s riksting fortsätter med val av partistyrelse. I dag behandlas motioner om hälso- och sjukvård.

Kd riksting - sger att

Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens. Mats Odell kommunikationsminister ,. Här hittar du som elev bra information om vad vi kristdemokrater tycker är viktigt. Det var ett glädjebesked för alla de som envist påpekat att KD-väljarna stod längre till höger än sina före­trädare i riksdagen. Partiet har inte längre någon nomineringsgrupp i Svenska kyrkan , utan har ersatts av nätverket Kristdemokrater för en levande kyrka KR med samma namn.

Kd riksting Video

KD sänker skatten för alla

Kd riksting - Mattsson

Mellin påpekar att partiets verkställande utskott, där båda redan sitter, däremot har verklig makt. Behoven skiljer sig nämligen åt beroende på hur du använder din tv. Ledsen bajskorv och hårfokus — här är nästa års emojis Har förändrat hur vi kommunicerar. Vårt mål är ett samhälle där frihet förenas med omsorg om de svaga. Partiet är medlem av det Europeiska folkpartiet och Kristdemokratiska internationalen. Den 15 april samma år konstituerades föreningen som ett parti och Birger Ekstedt valdes till partiordförande.

Share your thoughts

0 Replies to “Kd riksting”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *