Brand sollentuna

brand sollentuna

En brand bröt ut vid Kronåsens industriområde i Sollentuna under tisdagseftermiddagen med kraftig rökutveckling som följd. Ett fritidshus i Sollentuna brann under tisdagen ner till grunden. Huset blev helt övertänt och en person rapporteras vara saknad. Vid larmades räddningstjänsten om en lägenhetsbrand i Edsberg i Sollentuna. Vid tiden var rökdykare inne i bostaden och en person uppges vara skadad. Polisen uppger senare på onsdagen att en person som misstänks ”ha med branden att göra” är gripen. Händelsen är i nuläget rubricerad.

Brand sollentuna - att

Direkt till innehållet Direkt till navigation Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Innehållsöversikt Sök Kontakta oss Personuppgifter. Det började brinna i Kronåsens industriområde med kraftig rökutveckling som följd vid tretiden på tisdagen. Vittne hört ett flertal smällar som uppfattades som skott i Farsta. Matbutik i Liljeholmen rånades av tre gärningsmän. Två personer klottrar i en gångtunnel i Rågsved. Snöoväder i stora delar av landet — SMHI utfärdar klass 1-varning.

Brand sollentuna Video

Rinkeby brand brand sollentuna

Brand sollentuna - Kimmy Schmidt

Brand på E4 vid Sollentuna Ett pågående sprängningsarbete har resulterat i att så kallade sprängmattor fattat eld. Viktigt meddelande för Sollentuna, Stockholms län. Det brinner i källaren i ett flerfamiljshus på Gunnarbovägen. Berusad person omhändertagen vid bussterminalen. Matbutik i Liljeholmen rånades av tre gärningsmän.

Share your thoughts

0 Replies to “Brand sollentuna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *